Най-голямата киберконференция на Балканите с второ издание


Sofia Cyber Sec 2020 отново ще събере на едно място представители на изпълнителната власт, международни организации, бизнеса и компаниите, които предлагат решения за защита на дигиталната инфраструктура. Над 40 лектори ще дискутират най-актуалните казуси в сферата на киберзащитата и ще представят конкретни мерки в различни области.

Киберпрестъпленията добиват все по-застрашителни размери, а структурите свързани с дигитална сигурност и отбрана се нуждаят от бързо адаптиране към най-новите технологии, използвани от престъпниците в мрежата. Нерегламентираното проникване в критичната инфраструктура заплашва функционирането на държавните институции, но и застрашава сигурността на всеки един гражданин.

Как държавните институции осигуряват защитата на чувствителни данни и как си сътрудничат с международните институции? Подготвена ли е България да отговори на съвременните киберзаплахи и как си сътрудничи с останалите държави членки на НАТО и ЕС? Как частните компании да предотвратят злонамерени атаки и кои са най-добрите софтуерни продукти, препоръчвани от световните лидери в сферата на киберсигурността?

Отговорите на тези въпроси ще бъдат дискутирани в рамките на Sofia CyberSec 2020 на 24 март в “София Тех Парк” от водещи експерти по темата. НАТО е институционален партньор на форума.

Билетите за конференцията може да намерите тук, местата са ограничени. Повече информация за темите и лекторите – sofiacybersec.com