Първият български AgriTechHack ще се проведе на 13 и 14 септември 2019 г. в Шумен


Първият български AgriTechHack предстои да се случи в с.Изгрев, обл. Шумен, на 13 и 14 септември 2019 г. Хакатонът се организира в NIK Academy с общите усилия на НИК Електроникс, Посолството на Кралство Нидерландия в Република България, FarmHack.NL и българският Цифров иновационен хъб за земеделие AgroHub.BG.

Хакатонът се фокусира върху 4 предизвикателства: а) Технологии в пчеларството , б) IOT и Автоматизации в земеделието , в) Обработка на данни от земеделска техника , г) Изкуствен интелект в земеделието . Ако сте с технически познания, разработчик на софтуер, експерт по IOT, гуру на Изкуствения интелект, креативен дизайнер, земеделски производител или пчелар ... ние ви насърчаваме да допринесете със свои собствени идеи, подходящи за тези теми, за да работите в този хак-спринт!

Регистрирайте се по-долу, за да кандидатствате като физическо лице или като екип. Входът е безплатен и има голяма парична награда, осигурена от Европейския проект Smart Agri Hubs за спечелилия отбор! Регистрирайте се тук: https: //www.nik-academy.bg/events