Sofia Cyber Sec 2019

Дигитална национална коалиция и списание "Икономика" организират еднодневна международна конференция, посветена на киберсигурност, която ще се проведе под патронажа на Европейската комисия и ENISA. Събитието ще се проведе на 14 февруари 2019 г. в Sofia Tech Park.

Новата директива за сертифициране, бъдещето на киберсигурността в контекста на 5G, IoT и изкуствения интелект, Западните Балкани и възможностите за сътрудничество и обмен на информация в сферата на информационната сигурност са само част от темите, които ще бъдат дискутирани по време на конференцията.

Сред панелистите ще бъдат политици, водещи експерти от индустрията и образованието, гурута в сферата на киберсигурността, както на местно, така и на международно ниво. Те ще обсъдят регулаторните предизвикателства пред Европейския съюз, сигурността на изборите,бъдещите заплахи и стратегиите на бизнеса за тяхното преодоляване.

Освен дискусиите на основната сцена паралелно ще се провеждат и практически учебни лаборатории, предоставени от нашите партньори и експерти от бранша, достъпни само за ограничен брой участници при регистрацията.

Страницата за закупуване на билети ще бъде активна в началото на декември.