Музикален Хакатон 3


На 10-11 Октомври в гр.Вършец с домакинството на най-голямото училище СУ „Иван Вазов“ ще се проведе за трети път състезанието Музикални Хакатони България. Музикални Хакатони България се очаква да събере всички, които обичат музиката и технологиите, за които експериментите с нови идеи са предизвикателство! Състезанието се организира от ЕдуТехФлаг в партньорство с Monthly Music Hackathon, New York City и има за цел да е източник на иновации в областта на музиката и технологиите. Мотото на 3-тото издание е „Очаквай НЕочакваното!“. В рамките на дните на състезанието, екипи ще създават проекти и технологични решения в три категории:

 Програмиране и Музика;  Физика и Музика  Музика и Математика.

Всеки проект е препоръчително да е представен е контекст на темите Игри и/или Технологии. Отборите победители ще са в категориите: Inspiration (Въодушевление), Use ot technology (Използване на технология), и най-голямата награда е в категория Music Vision (Музикална визия). Критериите за разработване на проектите са обявени на сайта. Всички участници ги очакват много изненади, а за отборите победители повече от неочаквани награди, които са осигурени от организациите спонсори, сред които FL Studio 12 и BBOM. Mузикални Хакатони България се подкрепя и от партньорите: HMSU, Нaционална Дигитална Коалиция, Нaционална Музикална Академия, Делта 3, Джуниър Ачийвмънт България, E-Music Bulgaria, Soft Intellect.

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ И ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ В КРАЯ НА М.СЕПТЕМВРИ 2018 Г. НА САЙТА: http://music-hackathons.org/3rd-music-hack Сред изненадите на 3-я Музикален Хактон е Micro Music-Tech Conf. конференция, на която ще бъдат представни водещи практики и примери за използването на технологиите в музиката, както и ролята на науките физика и математика в музиката.

Повече информация на: http://music- hackathons.org/ FB: https://www.facebook.com/MusicHackathonsBG/ За въпроси: info@music-hackathons.org