Музикален Хакатон 3

10.9.2018

На 10-11 Октомври в гр.Вършец с домакинството на най-голямото училище СУ „Иван Вазов“ ще се проведе за трети път състезанието Музикални Хакатони България. Музикални Хакатони България се очаква да събере всички, които обичат музиката и технологиите, за които експериментите с нови идеи са предизвикателство! Състезанието се организира от ЕдуТехФлаг в партньорство с Monthly Music Hackathon, New York City и има за цел да е източник на иновации в областта на музиката и технологиите. Мотото на 3-тото издание е „Очаквай НЕочакваното!“. В рамките на дните на състезанието, екипи ще създават проекти и технологични решения в три категории:


 Програмиране и Музика;
 Физика и Музика
 Музика и Математика.

 

Всеки проект е препоръчително да е представен е контекст на темите Игри и/или Технологии. Отборите победители ще са в категориите: Inspiration (Въодушевление), Use ot technology (Използване на технология), и най-голямата награда е в категория Music Vision (Музикална визия). Критериите за разработване на проектите са обявени на сайта.
Всички участници ги очакват много изненади, а за отборите победители повече от неочаквани награди, които са осигурени от организациите спонсори, сред които FL Studio 12 и BBOM. Mузикални Хакатони България се подкрепя и от партньорите: HMSU, Нaционална Дигитална Коалиция, Нaционална Музикална Академия, Делта 3, Джуниър Ачийвмънт България, E-Music Bulgaria, Soft Intellect.

 

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ И ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ В КРАЯ НА М.СЕПТЕМВРИ 2018
Г. НА САЙТА: http://music-hackathons.org/3rd-music-hack
Сред изненадите на 3-я Музикален Хактон е Micro Music-Tech Conf. конференция, на която ще бъдат представни водещи практики и примери за използването на технологиите в музиката, както и ролята на науките физика и математика в музиката.

Повече информация на: http://music-
hackathons.org/

FB: https://www.facebook.com/MusicHackathonsBG/
За въпроси: info@music-hackathons.org

Please reload

Please reload