Второ тех обучение за преподаватели coding4all с "Америка за България"

На 16 и 17 юни 2018 г. в гр. София, с подкрепата на Фондация "Америка за България", ще се проведе второто безплатно тех обучение за преподаватели coding4all на CoderDojo България по направленията Micro:Bit, App Inventor, Scratch и STEAM.


Обучението е напълно безплатно след предварителна регистрация на coderdojo.bg и се провежда с подкрепата на VMware България и Фонадация "Америка за България".


Новото в coding4all е четвъртото направление STEAM, което е разработено с подкрепата на Фондация "Америка за България". Това е обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството и математиката. Децата взимат участие в експерименти, биват насърчавани да споделят идеите си и да допринасят за развитие на групови проекти.


Всеки преподавател може да избере да посети всички или само част от работилниците. От това ще зависи и периодът ви на ангажираност през двата дни (16 и 17 юни).


Обучението е подходящо, както за преподаватели без особени технически умения, така и за "по-напреднали". Необходимо е всеки да носи лаптоп, за да участва пълноценно в работилниците.


Учебните програми са разработени от доброволци от VMware България и CoderDojo България и всички обучения се водят от доброволци.

Участието е напълно безплатно след направена регистрация.

Местата са ограничени. Ако сте се регистрирали, но няма да посетите обучението, моля да ни уведомите своевременно, за да предоставим мястото ви на друг.

За повече информация и регистрация вижте тук