Kids in Tech „Умна къща“

Какво по-добро училище от реалния живот? Следвайки добрите практики на страни лидери в предлагането на иновативно образование, Kids in Tech ще стартира новата учебна година със серия от практически проекти. Целенасочено ще развиваме конкретни умения, необходими на децата, за да упражняват професиите на бъдещето – критично мислене, креативно решаване на проблеми, адаптивност и увереност в способностите.


В периода 4-8 септември ще реализираме проекта „Умна къща“. По време на изпълнението децата ще преминат през серия от обучения в различни области, устремено следвайки крайната цел – да построят своята умна къща на бъдещето. Всеки ден малките изобретатели ще работят по различна част от проекта в среда, която ги поставя максимално близо до техния реален живот. По този начин децата съвсем ествествено възприемат преподаваната материя, осъзнават смисъла и практическата необходимост на това, което изучават.


Какво още? ...Ключов елемент от концепцията на Kids in Tech е физическата активност. През всеки ден от проекта децата ще обогатяват двигателната си култура, изучавайки хип-хоп стъпки и български народни хора с помощта танцовия пъзел „Таратанци“ и професионалистите от Skip a Beat Dance School. Кратките хореографии ще бъдат представени на финала на седмицата.


За кого е подходящ проекта Kids in Tech „Умна къща“?  За деца между 6 – 12 годишна възраст.


Кога и къде?  4-8 септември от 09:00 – 17:00 ч. в Спортна База "Бояна"/ Академия "Витоша".


Колко струва?  241 лв. за ранно записване до 1 август. Редовна цена за записване след 1 август – 267 лв.Таксата включва участие във всички фази от проекта + обяд, десерт и вода.


Как може да запишете детето си?  Изпратете имейл на office@taratanci.com с Вашето име, телефон за връзка, 2 имена и година на раждане на детето или се обадете на посочените телефони: 0885 037 116 / 0883 455 537.


Успешната регистрация става чрез предварително заплащане на 50% от таксата (121 лв.)* Останалата сума се заплаща на място в първия ден от проекта. *При отказ от участие по-късно от 15 дни преди началото на проекта заплатената сума за записване в размер на 121 лв. не се възстановява.