Първият Музикален Хакатон в България

За първи път в България!Екипи ще разработват мобилни приложения за музика, технологии и роботи за музика, а така също ще използват съществуващите технологии, за да създават иновации и вдъхновяващи проекти свързани с музиката.


Това е първият Музикален Хакатон, който се организира в България в партньорство с Monthly Music Hackathon, New York City, САЩ. Събитието ще се проведе на 28-29 Януари 2017г. в Софтуерния Университет - София и ще даде сцена на всички, които обичат музиката и технологиите.


Сред темите, по които екипите ще разработват проекти са технологии за музика, визуализации на музика, приложения и роботи за музика, както и физика, музика и наука, и много други. Няма възрастово ограничение за участие. Регистрацията ще бъде отворена през ноември 2016г., а темите по които екипите ще разработват проекти - обявени през декември.


Повече от предизвикателство е симбиозата между музиката и технологиите, от която се очакват вдъхновяващи нови проекти, забавление, предприемачески идеи и нови приятелства".

За повече информация: http://music-hackathons.org/