Rails Girls 7.0На 28 и 29 октомври ще се проведе седмото издание на Rails Girls – уъркшопът, който предизвика фурор, вдъхновявайки дамите да придобият основни познания за програмирането и уеб технологиите. Работилницата няма да те направи програмист, но ще ти покаже колко лесно, интересно и вълнуващо е да се програмира.А може да се окаже, че уеб технологиите са точно за теб, но не си го знаела досега! Именно семинарът е това, което може да те запали по програмирането. Участието в работилницата е безплатно за всички момичета - затова не се колебай, а ела да се забавляваш и учиш с нас.


Уъркшопът ще бъде воден от вещи в занаята инструктори, които ще направят всичко възможно да те научат и да те накарат да се почувстваш в свои води. От теб се иска само жажда за IT познания, хъс и собствен лаптоп, а за всичко останало ще се погрижим ние от Rails Girls.


Не го мисли, а се регистрирай още сега на http://railsgirls.com/sofia! Не забравяй, че имаш възможност да го направиш само до 23:59 на 15 октомври. Очакваме те!На 28 и 29 октомври ще се проведе седмото издание на Rails Girls – уъркшопът, който предизвика фурор, вдъхновявайки дамите да придобият основни познания за програмирането и уеб технологиите. Работилницата няма да те направи програмист, но ще ти покаже колко лесно, интересно и вълнуващо е да се програмира.А може да се окаже, че уеб технологиите са точно за теб, но не си го знаела досега! Именно семинарът е това, което може да те запали по програмирането. Участието в работилницата е безплатно за всички момичета - затова не се колебай, а ела да се забавляваш и учиш с нас.Уъркшопът ще бъде воден от вещи в занаята инструктори, които ще направят всичко възможно да те научат и да те накарат да се почувстваш в свои води.


От теб се иска само жажда за IT познания, хъс и собствен лаптоп, а за всичко останало ще се погрижим ние от Rails Girls.Не го мисли, а се регистрирай още сега на http://railsgirls.com/sofia! Не забравяй, че имаш възможност да го направиш само до 23:59 на 15 октомври.


Очакваме те!