Лаптопаджийски лагер на Чепеларе

Летният лаптопаджийски лагер в Чепеларе и връх Мечи чал се провежда за втора поредна година. Той дава възможност на лаптопаджиите (хора, които могат да работят дистанционно, чрез мобилно устройство/компютър/лаптоп и интернет) да работят на чист въздух и прохлада и да прекарат свободното си време в приятна компания в Родопите.


Новото тази година е удълженият период на лагера – 5 седмици вместо 3, както и възможността да се включат едновременно 100 човека (миналата година местата са били 40). Не е задължително да се участва през целия период. Човек може да се възползва от тридневен или седемдневен пакет или да се включи само за 1-2 дни.


Цената на ден е около 30 лв. за офис и настаняване, като зависи от това дали ще изберете за настаняване къмпинг, апартамент, семеен хотел или 4-звезден хотел. Повече детайли ще откриете в сайта на събитието.


В програмата са предвидени “сутрешен рестарт” (разходки с панорамна гледка над Чепеларе), MTB турове, тенис на корт след работа, арт и кулинарни работилници, масаж в офиса, вечерно джип сафари с нощна гледка над Чепеларе и роженската обсерватория и други изненади.

Научете повече на coworkation.4epelare.com и във Фейсбук