21.10.2016

Второто издание на конференцията се проведе в зала 3 на НДК, на 15-16 октомври Събитието успя да надгради миналогидшното издание като срещна ученици, студенти и младши разработчици с някои от най-добрите експерти на българската ИТ сцена. 17 лектора в 16 лекции дадоха с...

6.10.2016

За първи път в България!

Екипи ще разработват мобилни приложения за музика, технологии и роботи за музика, а така също ще използват съществуващите технологии, за да създават иновации и вдъхновяващи проекти свързани с музиката.

Това е първият Музикален Хакатон, който се о...

6.10.2016

Ако имаш интерес в дигиталната сферата и/или международнте отношения, владееш английски, креативен си, притежаваш организаторски способности или желаеш да придобиеш такива, а и още много други умения, заповядай на стaж в ДНК.

Стажът е свързан и с останалите организации...

4.10.2016

Ясно изразена тенденция, наблюдавана в предприятия с различен мащаб и от различни индустрии е преходът от използване на технологиите не като инструмент за автоматизация на бизнеса, а като средство за генериране на приходи, търсене на клиенти и създаване на пазари.

Как р...

4.10.2016

Бързото развитие на дигиталните технологии в икономиката, както и в ежедневеието на всеки един от нас ни дава все повече и повече възможности. Но за сметка на това нашите  институции тромаво се адпатират към този всеобщ процес, което отдалечава бизнеса и обикновения гр...

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Please reload